2017. november 17., péntek

Richter

Lefele várom változatlanul, ezért vettem még short certit. Szerencsére van egy újabb, aminek messzebb van a KO szintje (TS09), sose lehet tudni.

Ma volt Adnak a portfólión egy nagyon jó kommentje, ami pont a Richterre passzol, csak egy részét idézem:
Amennyiben az A hullámról beszélünk, akkor a korrekció egy FLAT-nek nevezett hullám lesz, melynek belső szerkezete 3-3-5. A B hullám ebben az esetben az A hullám min. 78-ig megy fel, de a legnagyobb esélye ilyenkor annak van, hogy a csúcs közelébe, vagy azon túl megy!
Ha a három hullámmal szemben szintén három hullám megy fel, de nem éri el ezt a 78F szintet, akkor érdemes arra gondolni, hogy a B hullám komplex lesz, azaz DZZ vagy Inverted Flat (EWI ezt sem tanítja, egy hatalmas impulzusszerű valami, aminek a belső szerkezetét nem lehet számozni). B hullám célára ebben az esetben F100, F127-138 (nagyjából egy helyre esik)
H4-en lehet is látni, mennyire jó ez a megállapítás:

  • [b]/(a) egy hármas volt
  • [b]/(b) szintén hármassal indult, de csak 62% körül korrigált. Nem lett vége és tényleg komplex szerkezet lett, wxy (ahol y egy zz, ezért Y és nem C), és ezzel érte el a 78%-ot. Ugyan nem 100-at vagy többet csinált, de bejött, hogy amíg nincs 78%, addig nincs vége a B-nek.
Remélem, most akkor egy impulzussal le jön év végéig, és csinál egy nagy zigzagot. 6400 alá várom mindenképpen.

D1:

H4:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése