2016. február 25., csütörtök

Richter

Egy dolog zavar a Richterben. Ha a 2015.01.12-től indult egy impulzus - ahogyan jelenleg számozom a papírt -, akkor az ATH-tól indult korrekció az még nem érhetett véget Elliott szerint:
  • A w(1) csúcsa 2015.04.28-án 4780 volt.
  • A 2016.02.18-i alj 4779 volt.
A négyes soha nem zárhat az egyes területére. Azt, hogy volt egy alj, ami az egyes területébe behatolt, többféleképpen lehet értelmezni:
  • A C of (4) harmadik hulláma volt ez a leszúrás, az ötödik majd egy csonka ötös lesz, 4780 feletti zárással. Ending diagonál leginkább. Időben ez a verzió lett volna a legrövidebb, de már annyit ment felfelé az árfolyam, hogy ez egy lehetetlen verzió.
  • Még csak a w(4) első hullámát láttuk, az A of (4)-et. Majd olyan hármas lesz, aminek a vége 4780 felett lesz. Hosszabb, mint az előző, a hármasból az első hullámban vagyunk (vagy éppen csak végeztünk vele). Lehetséges.
  • Már megtörtént a komplett ABC korrekció, de ez csak egy W hullám volt. Utána jön egy X, ehhez hasonló méretben, és utána még egy Y, szintén egy teljes hármas. Időben ez a leghosszabb. A negyedik hullámokban simán előfordulhat egy ilyen hosszú korrekció.
Gyanítom, majd valami drasztikus hír dönti el, melyik lesz az igazi a két lehetséges közül. Most még bármelyik lehet. Vagy egyszerűen az van, hogy EWP egy kicsit itt megbicsaklik. Kicsi piac, kicsi papír, egy szereplő is uralhatja.

A long certiket, amiket hétfőn vettem, még tartom. Most 8-9% pluszban vagyok, és nagyon nem tudom, mikor kell eladni őket. Naposon RSI bearish, és kell még neki egy vagy két zöld gyertya, hogy felmenjen a bear ellenállás sávjába. Szinte biztos, hogy még emelkedik.

Óráson RSI már trendet váltott, és mától bullish.

15 percesen RSI bullis már egy ideje, és most kellene egy kicsit korrigálnia, hogy lehűljön az emelkedés. A számozás az leginkább 1212, azaz nyúlik egy impulzus, kisebb trendű hullámok vannak, még nem ért véget a felmenetel. Ez viszont további folyamatos emelkedést jelentene, RSI nem fog 50 alá menni. Meglátom, addig is tartom.

Napos:

Órás:

15 perces:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése