2024. július 15., hétfő

Követett részvények - 2024. július

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

  • McDonald's Corporationt (MCD) felvettem a követendők közé. Megnéztem alaposan, jó célpont lehet.

Altria (MO)

Közeledik a csatornatetőhöz, majd ott elválik, mit csinál. Venni érdemes ettől függetlenül, akár visszapattan onnan, akár áttöri. Stabil az osztalékhozama, jó cég nagyon.



Genuine Parts Company (GPC)

Eseget tovább, de elég lanyhán. Lehet, hogy egy diagonal lesz a C hullám, az sokáig eltarthat, utána viszont jöhet egy gyors emelkedés. Emiatt érdemes figyelni, az osztaléka kevésbé érdekes.



The Hershey Company (HSY)

Ez is lassan mozog, de egyelőre él az elképzelésem. Aki gyorsan el akarja költeni a pénzét, az ne ezt figyelje.




Home Depot (HD)

Kifejezetten ending diagonal jellegű ez az esés, volt egy hármas lefelé, utána egy felfelé, most esnie kéne megint. Egy hónap múlva meglátjuk.



LyondellBasell Industries (LYB)

Ez se igyekszik, hogy beteljesítse a jóslatom. De egyelőre áll az elképzelésem.





McDonald's Corporation (MCD)

Bejelöltem az ATH-t. Onnan még csak egy hullám jött lefelé, naposon se jó értelmezni, mert vannak benne szép impulzusok és zavaros korrekciók, de az egész nem egy nagy egység, hanem inkább valami összetett hullám. Egyáltalán nem biztos, hogy vége van az A-nak, majd ha lesz egy B, akkor lehet csak ezt eldönteni. A B után meg a C-t kell kivárni, hosszú menet lesz.

Robert Half International Inc. (RHI)

Beért a célzónába, innen akár már vehető is. Szerintem még esnie kéne azért, de az alját úgyse lehet elkapni. Nem ez a fő célpontom, de jó cég,  nagyokat emel, van helye egy osztalékportfólióban.



Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése