2017. április 24., hétfő

EON

Megy komótosan fölfelé, tetszik.

  • Órás csatorna alapján 7,7 EUR az első komolyabb ellenállás, ott fog az árfolyam a kis csatorna tetejébe ütközni.
  • A napos chart szerint valahol 8 EUR körül fogja érinteni a nagy, aljról indult Kennedy csatornát, az pont a Uniper rés alja (8,122). Itt tervezek egy eladást, mert nem hinném, hogy egyből átviszi a csatornatetőt. 
D1:

H4:

H1:

4 megjegyzés:

  1. Szia Zarta

    Szerintem holnap várható egy rés a daxba fel fele úgy 12520 környéki nyitással, valahol 700 környékén lesz még egy ami jó belépő longba ár nem lépek pénteken kiszálltam de minek, szvsz, lesz 3. rés megint és most egy hosszabb lefele menetet várok mivel a tegnapi rés egy nagy volumenű emelkedés 3. rése volt és trendfordulót jelez igen joggal mondható hogy akkor miért nem fordul, fordulni fog de ilyen hosszú trend esetén ez nem azonnali ez is megfigyelés a lényeg az hogy hamarosan trendforduló lesz.

    Rúfusz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézem, köszi. Holnap lesz valami EKB döntés, addig nem hiszem, hogy sok minden fog történni.

      Törlés
  2. Pozid van DAXból, hát a mai rés nem jöttbe szép is lett volna de nem kell siettetni, én minden esetre már nem lépek longba de jó lenne tényleg a 3 rés, mivel még az indik is támogatnák divergenciával a belépőt, de ha sokáig húzza nem lesz divergencia.

    Rúfusz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. DAX-nál én szigorúan daytrade-elek, nincs soha napon túli pozim, és most sem tervezek ilyet nyitni. De valóban még van egy felfelé ugrásnyi benne szerintem, talán pénteken megcsinálja? A jövő héten lehet short akkor.

      Törlés