2017. március 1., szerda

OTP

Van két kis longom 8888-ról és 8820-ról, amiktől meg akarok szabadulni, mert úgy látom, nem érdemes tartani őket. Lesz sokkal jobb belépő majd a longra.

Hetes chart alapján azt valószínűsítem, hogy a 9410 az egy darabig megmarad lokális csúcsnak, sok idő kell neki, amíg fölé tud menni.

Napos: RSI 34-ről visszapattant, szerintem az 50 körüli értéket el kellene érnie pár nap alatt, mielőtt újra lesz egy lefelé hullám. A legvalószínűbb, hogy most egy zigzag fut, aminek az A hulláma volt meg 8450-es aljjal. Ha a B hulláma 50%-ot korrigál vissza, akkor 8930 jön ki célárnak. Ott el is dobom a longokat, és megvárom a fordulót, mert onnan lehet egy impulzus még csaknem 8000-ig. Ha elkészül a B hullám, akkor a csatornákkal majd pontosabban is számolható a vége.

Órás charton bejelöltem a legnagyobb forgalmú gyertyát szimmetria középpontnak, 8470 körüli aljat hozott ki, nem rossz eredmény.

Longokat dobom a gyorsjelentés után, egy shortot indítok 9000 körül, és 8000-nél zárom, onnan long újra. Milyen szép terv.

W1:

D1:

H1:

7 megjegyzés:

  1. Szia Zarta

    Ahogy írtam korábban az arany egyenlőre kínlódik a 1250-es ellenállásnál dobtam is még korábban a longokat 1244-46-nál, nagyon érdekesen alakul a grafikonja egy éket bele látok 1185-1200-es cél árral, de sajna ha lemegy odáig nem biztos vissza merem venni mivel még brutálisabb ék is benne van ennyit a tervekről. De jelen pillanatban az OTP lehetőségeddel egyet értek én is shortba gondolkodom de én 9100-re gondoltam de akkor figyelek 9000-nél én őszintén meg mondva 7400-ig várom, de egyenlőre fogjuk meg a tyúkot és utána kopasztjuk.

    Rúfusz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szinteken nem nagyon lehet előre eltalálni, keresni kell majd a fordulót, minden fibo szint játszhat végül is. A tyúk meg a kopasztás az tetszik :)

      Törlés
  2. Szia Zarta!

    Fentebb többek között ezt írtad:

    "Napos: RSI 34-ről visszapattant, szerintem az 50 körüli értéket el kellene érnie pár nap alatt, mielőtt újra lesz egy lefelé hullám. A legvalószínűbb, hogy most egy zigzag fut, aminek az A hulláma volt meg 8450-es aljjal. Ha a B hulláma 50%-ot korrigál vissza, akkor 8930 jön ki célárnak. Ott el is dobom a longokat, és megvárom a fordulót, mert onnan lehet egy impulzus még csaknem 8000-ig. Ha elkészül a B hullám, akkor a csatornákkal majd pontosabban is számolható a vége."

    Gratulálok a leírt várakozásodhoz, eddig nagyon pontosan bejött. Zártad a 88XX longjaidat?

    Annak ellenére, hogy ma is megnéztem a fenti beírásodat és hogy a 8930-as OTP ellenállást a PF fórumon gyuripapa és macibear is említette, és a Random mai elemzése alapján is innen valószínű volt a fordulat, nekem megint sikerült kihagynom, pedig én is így vártam (mindig átver az OTP, hogy valamelyik kisebb támasz csak megfogja közben, pedig tudom, hogy mostanság inkább nagyobbat esik és emelkedik is).

    Hogy látod, holnap reggeltől tovább kellene esnie 8450-8550 közé (mintha a nagyobb TF-ek alapján ez lenne várható) vagy kb. 8650-ről felfelé kellene fordulnia, azaz longot vagy shortot lenne célszerű nyitni benne? Vagy longot inkább ne, hanem shortot vagy innen, vagy fentebbről, ha feljebb vinnék?

    Valóban az általad írt 8000 pont várható legközelebb és milyen időtávon? Nyitottál már shortot 8930 körül és legkésőbb a következő fel korrekció végén célszerű lenne nyitni napon túli Tshort-ot (én nem certizem)?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Longokat nem zártam, talán vagy 30 forint miatt, lehet, hogy túlságosan is fillérező voltam. De még van egy olyan érzésem, hogy nem ez a hullám fejezi be a zz-t, hanem ez csak a zz közepe, és lesz egy 9000, mielőtt 8000 lenne. Ki tudja.

      Törlés
  3. Koszonom. Ma sikerult 1K OTP shortot nyitnom gyakorlatilag a mai csucsrol, 8745-rol. A dilemmam, hogy itt 8600 korul zarjam-e es eltegyem a nyerot vagy varjak a 8450 koruli heti aljra.

    ???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratu. Minden ilyen dilemmára jó megoldás a pszichének a felezés. A felét lezárod most, a másikra meg raksz egy stopot még éppen pluszban. Aztán ha holnap megy lefelé, akkor vagy zársz, ahol tetszik, vagy viszed tovább le a stopot, vagy felezel megint. Én volt, hogy ötször feleztem meg a pakkomat, és nagyon jó érzés volt eltenni a nyerőt.

      Törlés
  4. Koszonom. Tegnap zaras elott 600 db-ot lezartam 8590-en, 400 db-ot egyelore atvittem.

    VálaszTörlés