2017. március 7., kedd

Richter

Richterben nagyon sok hármas szerkezet jön egymás után, nehéz számozni. Maradok annál a verziónál, hogy egy running flat után most egy ending diagonal fut, aminek a végén járhatunk, az (5)/5/[b]-ben. Ez egy zigzag, és talán holnap kezdődik a c hulláma, ami majd új csúcsot csinál. De az is lehet, hogy elcsúsztam a hármasokkal, és már megcsinálta a végét, és most az ED kiindulásáig korrigál vissza. A héten talán kiderül.

Reggel lehet, hogy veszek egy kicsit, ha fordulót látok. A TS07-em még mindig megvan, annak a kiütése még mindig lehetséges, ezt kompenzálnám a longgal. Utána pedig, ha megcsinálja a csúcsot, bővítem majd a TS08-at, azt nem hiszem, kiütnék (7467 a KO-ja). Ha pedig nem fordul, akkor mindkét shorttal kaszálok. Milyen egyszerű ez a kereskedés, nem is tudom, miért nem mindig így csinálom, hogy csak nyerek és nyerek.

D1:

6 megjegyzés:

  1. Szia Zarta!

    Úgy látod, hogy holnap reggel van esélye fordulni? Talán csak az M5, M15 gyertyák alapján látszik a fordulat lehetősége, nagyobb TF-ek alapján mintha még valamivel lejjebb kívánkozna. Ma elesett az M15-ön kivehető fej-váll alakzat nyakvonala, ami szerintem kb. 6250-re mutatna és az árfolyam megállt a napos MA (50)-en. Ha az holnap elesne, akkor valószínűleg el kellene indulnia a 6250 felé.

    Holnap reggeltől inkább a felfelé fordulást várod? A 2017. májusi 5100-as várakozásod még él?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hi KB, nem bírom ma követni sajnos a piacot, nem tudom, mi lesz, talán majd holnap rá tudok nézni. Nem veszek és nem adok most.

      Törlés
    2. Szia Zarta!

      Most hogy állsz a Richterrel és innen hogy látod a jövöre nézve?

      Törlés
    3. Hi KB,

      Rosszul állok vele, utálom. Nagyon sok hármas szerkezet jön felfelé, de nem lehet tudni, hogy hol tart és hogy hol lesz a vége. Longra nem vennék, shortom meg van, jó nagy bukóban, de nem akarom zárni őket. Előbb-utóbb csak beesik. A kérdés, hogy előtte lesz-e certi kiütés.

      Törlés
  2. Sziasztok

    Aranyat figyelni 1200 körül bár az ék cél ár 1185-re mutat, így 1200-röl fel 1220 vagy valamivel fölé és onnan üti be az 1185, ha ez így lesz akkor a kis ék cél ár teljesül a nagy felejtős, viszket a tenyerem a richter és otp shortra de még mindig nem találok fogást rajtuk. 2011 óta mostantól elkezdem figyelni a BUX HATÁRIDŐT 6 éve nem kereskedem vele ideje újra kezdeni.

    Rúfusz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyat nem nézem, meg a BUX-ot se. Igen, ott van a short OTP-ben és Richterben, de azt hiszem, OTP.t én most kihagyom, mert ha ez egy C hullám, akkor nem tudom, meddig megy le. Inkább egy longot majd 8000-ről. A Richter shortom meg csak összejön, az egyelőre bukóban van.

      Törlés