2017. március 2., csütörtök

EON

Azt hiszem, lemaradtam a visszaszállóról, de nem zavar, maradt bőven papírom. Az első impulzust 0,38-as fibóig korrigálta vissza, onnan indult meg újra egy új impulzus. Az egész nagy formáció vagy egy zigzag, vagy egy nagy impulzus lesz.

Naposon a csatornát berajzoltam, kb. 8 EUR-ra jön ki a csatornatető. Ezzel töltené a Uniper rést is, jó érték. Oda egyébként is beraktam egy kis eladást, 11% felett kaszálnék rajta.

Óráson izgalmas a kép, a 02.03-án indult impulzus (vagy a zz C hulláma, vagy a nagy impulzus harmadikja) próbálgatja az erejét. Ha 1212-nek fogom fel a mozgást, akkor a belső, kisebb impulzus megcsinálta a Kennedy csatorna törését, és átvitte a csatornatetőt, és most erőt gyűjt ahhoz, hogy a külső impulzus hármasát is megcsinálja. Még elbóklászik a jelenlegi szinteken, 7,4 alá is mehet egy kicsit, aztán rakéta 7,8-ig.

A konszenzus szerint idén csak 0,2 Euró osztalékot fizet az Eon, ez jóval kevesebb, mint a tavalyi 0,5, a Uniper leválás ekkora csökkenést nem indokolna. Emiatt gondolkozom a 8 Eurós kiszállón egy csomaggal. Egy nagy adagot azért megtartok, mert előbb-utóbb meglesz a 10 EUR. De nem baj, ha lesz friss pénzem, mert a Raffiban ősszel lesz egy nagyon jó beszálló, ha már az elsőről ott lemaradtam.

D1:

H1:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése