2017. március 23., csütörtök

OTP

EWP most elég egyértelműen mutatta a szinteket és a lehetőségeket, és sikerült is kihasználnom őket. Ma reggel vettem TL20-at 2399 és 2515-ért. Ennek 6014 a kiütési ára, tehát kicsi a kockázat benne, és a lényeg a hosszú távú sikerességben a kockázat alacsonyan tartása.

9410-ről egy impulzus jött lefelé, ami azt jelentette, hogy a korrekció (vagy az első hulláma) zigzag lesz. Ennek az alját csatornával jól be lehetett lőni, H4-en berajzoltam. A (c) alja az (a)-ból számolva 8200 (61,8% fibo) és 7840 (100%) közé eshet legnagyobb valószínűséggel. Az előző hullám négyese 7900-re mutatott. A Groupama zártkörű eladása 7800-on történt.

Reggel pár perccel nyitás után vettem meg az első csomagot a TL20-ból, egy ilyen hír után nem hiszem, hogy a maihoz képest új aljat csinálna. Aztán vettem még hozzá kicsit drágábban.

Meddig mehet:

  • Most egy negyedik hullámban lehetünk, a kérdés csak az, hogy mi a kontextus, ha messzebbről nézünk a chartra. Egy nagyobb hármas negyedikjében vagyunk, vagy az egész impulzus négyesében.
  • A negyedik hullámok nem szoktak zigzag-ok lenni, ezért azt gondolom, hogy ez a zz csak az első hulláma volt a korrekciónak, és elfut az még egy darabig. Flat vagy triangle lesz hosszú távon. Az OTP jobban szereti a hsz-t.
  • A legjobb lenne, ha egy zz indulna felfelé. A vége most még megjósolhatatlan, de 9000 fölé azért valószínűleg elmegy. Az olyan 900 forintos emelkedést jelent a certiben, 3300-os kiszállót. 3000 körül kezdem adni.

Hetesen a nagy kép. RSI leért az 50-es sávba, ezen a TF-en ez azt jelenti, hogy a negyedik hullám első hulláma volt meg, mehet fel. 66 előtt illene fordulnia, és újra lenéznie 50 alá. Az ideiglenes Elliotti csatornát még nem törte. Most a csatorna aljhoz közel maradva kellene felmásznia lassan, és utána törhetné.

H4-en folyamatos a divergencia, korrekciót jelent, és remélhetőleg fordulót is.

W1:

H4:

3 megjegyzés:

  1. El is adtam egy részét az olcsóbban vettnek 2702-n, nem hiszem, hogy ma többet menne. 12% felett volt a nyerő erre, a többit tartom.

    VálaszTörlés
  2. Szia Zarta

    Gratulálok a nyerőhöz, jól tetted hogy egy adaggal ki szálltál.
    Egy gondolat, bár a tegnapi nagy forgalom lehet fordulatot sejtet, de ettől függetlenül kis forgalommal még lemehet 7900-8000, a grafikonon lejjebb látni de az E-pont 7900 körül lehet, egy a lényeg a hátralévő esést jóval kisebb forgalommal tegye meg a 23.-nál.
    http://kepkezelo.com/images/z1r25thspvujuhjcrhqr.png

    Rúfusz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a rajzot Rúfusz. Igen, benne van még, hogy megy le, ezért se vettem olyan certit, amit kiüthetnek. Forgalmat nézni fogom, jó ötlet.

      Törlés