2016. augusztus 25., csütörtök

Richter

Nem olyan gyorsan, mint ahogyan vártam, de csak megindult lefelé. A maradék TS06-omat tartom, sokat akarok fogni rajta.

H1-en egy impulzus jön lefelé. Egyelőre egy csatornában mozog, nem tört ki belőle, ezért simán lehet, hogy ez még csak a C/[i]. Majd elválik, merre tör ki, és akkor jobban tudok számozni. RSI H1-en benézhetne 34 alá, utána pedig D1-en is.

D1:

H1:

2 megjegyzés:

  1. Szia Zarta!

    Te egeszen maskepp latod, mint a Portfolio (Erste?) kozelmultbelielemzese, ami kb. 5500-tol 6000-ig varja. Valahonnan innen mar en is long nyitason gondolkodtam, mert innen lefele kozel van az MA200 elvileg eros tamasz, ahonnan a magyar reszvenyek altalaban jo vetelnek szamitottak. Hogy lehet ilyen elteres a velemenyekben a reszvenyrol? Most majd alaposabban megnezem az indikatorokat kulonbozo TF-eken en is, mielott barmit lepek.

    Irnal valasz kommentet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hosszabb távon abszolút 6000 fölé várom. De portfortfolio valószínűleg nem EWP alapon nézi. Amit én B hullámnak jelölök D1-en, az elég becsapós dolog. Egy running flat, ami akkor van, amikor a trend olyan erős, hogy a korrekció középső hulláma, ami szintén trendirányú, feljebb megy, mint a korrekció kiindulópontja. A mozgása viszont nem impulzus, hanem zavaros, tipikus B hullám. És egy B után mindig van egy C, ami a trenddel ellentétes, szerintem abban vagyunk.

      A pf pont azt mondja, amit mindenki lát: sok a potenciál a Richterben. Emiatt a korrekció ilyen, sokáig tart, és kicsit korrigál. De még lefele megy ez szerintem, és csak 5000 körül fordul, ami persze csak sacc.

      Majd kiderül, kinek van igaza, nekem, vagy a portfolionak :) Kell hozzá még pár hét. Egyébként 5800 simán lehet, hiszen a C-ben is vannak korrekciók, és most lehet, hogy az fut, de a B fölé nem mehet. Ha a B-nél magasabbra megy, akkor nincs igazam. Ha még emelkedik 5800 - 5900 közé, és onnan lefordul 5000-re, akkor nekem van igazam. Vagy mindenkinek, és csak az időtáv a kérdéses.

      Törlés