2016. július 2., szombat

OTP

Nem jó a számozásom, újragondoltam az egészet 2009-től. Talán most jobb a kép, de az ellentmondást, hogy 6174 alá ment a most futó korrekció, azt sajnos nem tudom megmagyarázni. 6174 volt a w1 teteje, és a w4 nem zárhat az egyes területére, szóval:

  • A w4-nek még nincsen vége. Ennek ellentmond, hogy az alakja egyáltalán nem olyan, mint egy running flat-é, vagy egy háromszögé, ezeknél lehet az, hogy a korrektív hullám vége magasabban van, mint ahová eljut a mozgása során.
  • A w4-nek vége van úgy, hogy belelóg a w1 területére. Elliott a piacokra dolgozta ki az elméletét, nem egyes részvényekre, és különösen nem egy ilyen kis papírra. Belefér, hogy megbicsaklik a rendszer. Erre hajlok.

Ezek alapján próbálom kitalálni, mi lehet, és ezek az alapkövek:

  • 2009 márciusában kezdődött egy hármas korrekció. Az "a" hulláma egy impulzus volt, tehát ez egy óriási zigzag, a c-nek is impulzusnak kell lennie. A D1 chart nagy felbontású verzióján jelöltem.
  • Sokáig úgy hittem, hogy 2011 szeptemberében kezdődött el a "c" hullám, de ami onnan indult, nagyon zavaros volt, inkább a "b" része, mint a "c"-é, ami ugye impulzus. Tehát a "c" 2015 januárjában indult.
  • A csatornát felrajzolva 9500 körüli célár jön ki, megjósolhatatlan, hogy mikor.
És a napi helyzet: H1-en szépen jönnek a hullámok, most egy erős felfelé impulzusnak kellene jönnie, esetleg egy kis esés még hétfő délelőtt belefér, de új lokális aljat már nem várok, a 6160-at sokáig nem fogja törni. Venni nem veszek semmit, van elég certim. Viszont OTP esetén megfontolom, hogy nincs több certi, csak papír, mert ott nincs kiütés, és sokkal kevesebb a kockázat. Annyira hosszúak a hullámai, hogy sosem találom el a jó beszállót, érdemesebb kevésbé kockázatos termékkel kereskedni benne.

D1 nagy:

D1:

H1:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése