2024. június 18., kedd

Követett részvények - 2024. június

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

  • Nincsen. A Mekiről akartam egy elemzést készíteni, de a roic.ai éppen egy fejlesztésben van, és a TTM adatok nem jönnek az automata elemzés excelembe, kézzel meg nincs kedvem frissíteni a számokat.

Altria (MO)

Fogalmam sincs, hogy mit akar csinálni, visszapattan a csatornatetőről, vagy felmegy a rajzom szerint, és onnan esik majd. Hét éve egy korrektív szerkezet fut, nem ma fog véget érni. De venni érdemes szerintem, az osztalék elég stabil. A Juul miatti perek okozhatják ezt a bizonytalan helyzetet.


Genuine Parts Company (GPC)

Esik. Egy hónapja még azt hittem, hogy megy egy kicsit felfelé, mielőtt beesik, de nem ment. Szépen közelít a célzónához, ilyenkor kell utánanézni, hogy miért is esik.



The Hershey Company (HSY)

Nagyon keveset korrigált vissza az első eső impulzusból, és nem egy összetett hármas lett, hanem egy sima regular flat. Lássuk, hogy lemegy-e a csatorna aljáig, vagy az csak a nagyobb B hullám első hulláma volt, és még fog lassan és idegesítően felfelé menni.


Home Depot (HD)

Benne van a csatornában, lassú menet lesz.





LyondellBasell Industries (LYB)

Halad a kijelölt úton, de mennyi kell még neki, fél év? Vagy egy?





Robert Half International Inc. (RHI)

Araszol ez is a célsávba. Nem hiszem, hogy ott veszek belőle, mert nem ez a legjobb vétel, de azért rá fogok nézni, hátha kereskedni jó lesz.



Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése