2017. szeptember 20., szerda

OTP

Tegnap vettem egy kis TS18-at 1515-ért, mert van rá esély, hogy egy rendes flat fut. Sokáig nem akarom tartani, short certiben az nem jó taktika, illetve azért arra is van esély, hogy ez egy háromszög, ami már nem csinál új aljat ebben a korrekcióban.

A 05.04-én indult emelkedést nem tudom rendesen beszámozni. Impulzusnak nem elég határozott, és ha most erőltetni kellene a számozást, akkor a harmadik hulláma lenne a legrövidebb, ami nem lehetséges. Inkább ending diagonal, de ha az, akkor le kell jönnie ennek a korrekciónak 9375 alá, ami most eléggé valószínűtlennek tűnik. ED negyedik hulláma bármilyen korrektív szerkezet lehet, de ekkorát nem tudom, hogy mi korrigálhatna. Aztán az is lehet, hogy egyszerűen nem kell a napos idősíkot nézni, mert nem releváns, és a hetesen meg majd egyszer csak kiderül, hogy mi van.

Ha az árfolyam a H1-en (b)-vel jelölt 10485-öt meghaladja, akkor hsz fut (ez a valószínű), vagy már vége a korrekciónak. Ott valahol zárni kell a shortot, ha nem fordul le utána rögtön.

D1:

H1:


2 megjegyzés:

  1. Szia Zarta

    Szerintem csúcsra járt itt minden egy régi ábrám itt sem nincs tovább lépés csak topog.
    http://kepkezelo.com/images/j39crympj2cjlnmfcmpl.png
    A dax szintén zenész egy előzmény és új ábra magáért beszél, így talán időben is jó a számozás.
    http://kepkezelo.com/images/omn94bwap0smcjksl2n4.png
    a jelenlegi helyzet:
    http://kepkezelo.com/images/honx6a8w5yhkz6neol3a.png

    Rúfusz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hi Rúfusz,

      A DAX-os rajzok nagyon jók, majd meglátjuk, mi lesz.

      Az OTP-t nézegettem egy ideig, hogy mit akarsz egy ilyen régivel, de aztán látom, hogy tényleg bejött, bár én máshogyan számozom az a lefele hullámot, de lényegtelen, mert tényleg azt csinálja, amit akkor berajzoltál, gratu!

      Törlés