2017. szeptember 9., szombat

DAX

Erste azt írta, hogy kitört a DAX, de szerintem az még odébb van, ez csak egy erőtlen és sikertelen próbálkozás volt.

A hetes chart szerint akár el is készülhetett a negyedik hullám (hogy minek a negyedike, az sajnos még nem tiszta), de a kisebb TF-ek szerint még lesz egy lefelé menet, mielőtt ATH-ra menne. Az RSI szép, volt egy divergencia és lement 50 alá, innen akár fordulhatna is. Majd fog is, csak kell még neki egy-két hét.

H4-en számoztam a korrekciós hullámot, és a hármasok méretéből gondolom azt, hogy nincsen kész ez a korrekció. Az egészen biztos, hogy 08.29-én nem impulzus indult meg felfelé, mert a csatornából nem tudott kitörni az árfolyam, ez egy zigzag volt. Ettől persze még indulhatott az ötödik, ending diagonal lehet belőle, majd meglátjuk. De inkább egy új lokális aljat várok, nem emelkedést.

Van M30 meg M5 chart is, a konkrét mozgásokat berajzoltam, de ez csak egy variáció a számtalan lehetőség közül.

Réses kereskedésre továbbra is ideális a környezet, nincs nagy és erős impulzus, ami maga mögött hagyná betöltetlenül a réseket, tehát bátran fogok a rés stratim alapján kötni. Ha jön a (c) hullám lefelé, akkor az is lehet, hogy M15-ön RSI lemegy 20 alá, arra is van módszerem. Plusz a kedvenc csúzlikból is sok van ilyen korrektív időszakban, ott is sok lehetőségem lesz.

W1:

H4:

M30:

M5:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése