2017. június 15., csütörtök

Raiffeisen

Elindult az a korrekció, amit vártam, és aminek a végén majd veszek egy komolyabb tételt. A hír mögötte az, hogy lengyel Raiffeisennek a tőzsdére kell vinnie a részvényei 15%-át június végéig. Kértek haladékot, de nem kaptak. Elég rosszul értékelte ezt a piac, tegnap majdnem másfél eurót esett a papír. De fog még esni bőven.

D1-en látszik a számozásom. Egy brutális emelkedés indult 2016 közepétől, 10 EUR-ról. Annak van most a korrekciója, ami után lesz megint egy komolyabb emelkedés, azt akarom kereskedni.

A korrekció szerintem expanded flat lesz. A Raffi nagyon nagyot esett az utóbbi években, az egyik legalulértékeltebb bank még most is. Emiatt aztán a korrekció B hulláma, ami trendirányú, meghaladta az A-t, olyan erős a trend felfelé. Viszont a running flat nagyon ritka formáció (amikor a C nem megy az A alá), emiatt avval nem számolok. RSI-nek D1-en 34 alá kellene mennie.

H4-en már bearish a részvény, de még éppen csak beindult C, ami egy impulzus lesz. Az alakzattól függően kezdem majd venni, a résbetöltést valószínűleg megvárom.

D1:

H4:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése