2024. május 9., csütörtök

Sinclair Broadcast Group Inc - kereskedés

Tegnap zárás után jelentett. Kicsit jobbak lettek a Q1-es számai a vártnál és elég jó előrejelzést mondtak 2024-re. Választási év van az USA-ban, a kampány miatt sokkal több lesz a reklámbevételük, mint a normál években.

A jó jelentésre ma 16%-ot emelkedett (volt 20 is napközben), és a március közepén vett csomagom most 30%-os pluszban van. De még nem akarom eladni, mert az van, ami minden Elliottista álma, hogy pont úgy mozog, ahogy a vásárláskor megrajzoltam.

Napos:

Berajzoltam, hogy hol vásároltam, az tényleg egy korrekció alja volt. Utána elindult egy impulzus, és annak az impulzusnak fut most a 3. hulláma. A Kennedy csatornából réssel tört ki nagy forgalommal (a keskenyebb csatornáról beszélek), és az lenne a jó, ha még emelkedne pár napig, utána egy négyes, majd az ötödik. A nagyobbik csatornából is ki kellene törnie, ha a függőleges vonallal jelzett startvonalról tényleg egy impulzus indult, de ha mégsem, és most egy zigzag fut, akkor ott egy forduló lesz, 22-25 dollár környékén.

30% pluszban már zárni, vagy legalábbis részlegesen zárni szoktam, de most még várok, ez annyira ígéretesnek tűnik, szeretnék 20 dollár felett kiszállni. És addig még egy negyedéves osztalékot is kapok, 8% feletti az éves hozama, nem rossz. Vagy a kapzsiságom miatt majd kapok egy nagy pofont, ez is benne van a pakliban.

Vagyonépítés osztalékkal, a könyvem. Elérhető epub, mobi, pdf formátumokban a Smashwords-ön, az Apple Books-on és a Google Play-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése