2022. január 16., vasárnap

Követett részvények - 2022. január

Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a hetes chartokat nézem, 4-5 gyertya születik egy hónap alatt, ennyit már érdemes újra kiértékelni. Leginkább azért csinálom, hogy az elképzeléseimet rendszeresen ellenőrizzem.

Változások a listán

Új szereplő a követett részvények között:

  • Aflac Incorporated (AFL), új felfedezett, januárban elemeztem, most nem fogom, de követni akarom egy ideig

Coca-Cola Company (KO)

ATH-ra ment. Ha ez a 2020 februárban indult korrekció B hulláma, akkor egy expanded flat esetében ez lehetséges, ott a B hullám jóval meghaladhatja az A hullám kiindulási szintjét, és utána az A hullám alá esik.Vagy running flat lesz, ez egy ritka hullám, ilyenkor a C, amire várok, kisebb, mint az A. De az is lehet, hogy ez már nem a korrekció B hulláma, hanem egy ötödik hullám. Ha nagyon elszáll, akkor kiveszem a figyelendők közül. Jó cég, szeretném tulajdonolni, de nem ilyen áron.

Community Trust Bancorp Inc (CTBI)

Még mindig valid az elképzelésem, 48 USD körül vetném el. Várok.





Intel Corporation (INTC)

Közelít a sávaljhoz, kíváncsian várom, mit kezd majd vele, ha odaér. Egyelőre erősnek tűnik, várni kell.




Kimberly-Clark Corporation (KMB)

Ha innen nem kezd elesni, akkor a barna számozásom a háromszöggel nem érvényes, és inkább a WXY volt a jó számozás, és most már emelkedik ATH-ra.



MSC Industrial (MSM)

Kitört a csatornából, a kérdés csak az, hogy azért, mert a korrekció decemberben véget ért, vagy csak a B hullám hosszabbodott meg, és csökkenti a csatorna meredekségét. 



Sysco Corporation (SYY)

Ez se tudja eldönteni, hogy essen, vagy emelkedjen. Ha ATH-ra megy, akkor a 40 alatti célt elfelejthetem.

Minden emelkedik vagy legalábbis nem tud nagyot esni. A piac még nagyon bullish, vásárolni nagy értékben nem érdemes, inkább a pénzt gyűjteni és várni.

Ha támogatnád a munkámat, a Patreonon megteheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése