2018. november 14., szerda

EON

Vagy két hónapja írtam róla, vártam még egy leszúrást 8 alá, de már egyáltalán nem biztos, hogy ez meglesz. Nem mintha bánnám, mert venni nem akarok, elég ami van. Egyébként pedig hosszú távon megszabadulok minden német részvénytől és csak amerikai papírokkal fogok kereskedni (meg a DAX-szal, de az inkább hobbi). Az USA piaca sokkal nagyobb, több az érdekes részvény, az osztalékkultúra miatt talán jobban lehet elkapni a fordulókat stb.

Szóval Eon. Hetesen számoztam, bár az csak hónapok múlva derül ki, hogy vajon jól vagy sem. Időben a korrekciónak akár vége is lehetne, október közepétől indulhatott a w3. Persze simán lehet, hogy csak egy hármas szerkezet B hulláma indult el, és jön le még 8 alá, nem tudom. Annyira számozni sem érdemes, sok alakzat lehet itt, inkább csak a fibó szinteket nézem és az RSI-t.

Ha a hetesen berajzolt csatorna jó (elkészült a w2), akkor kb. a 12 EUR-t kell majd nagy erővel egy hét alatt áttörnie valamikor. Most még elég vad gondolatnak tűnik ez, majd kiderül. Ott már adni fogom a papírok egy részét, az biztos.

Hetes:

Napos:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése