2018. május 10., csütörtök

EON

Ma van az első osztalék nélküli nap, ehhez képest majdnem visszatöltötte az osztalék rést, csak 0,1 EUR-t esett (az osztalék 0,3 volt). Ez jó jel.

Naposon és H4-en máshogyan számozom, ez a két verzió a legvalószínűbb:

  • Napos: még korrekció fut, a 2/[b] érhetett véget az osztalékvágással. Időben ez tűnik valószínűbbnek, mert 2016 novemberétől egy évig emelkedett, ahhoz nyugodtan tartozhat egy egyéves második hullám. Viszont 61,8%-ot már visszakorrigált, ez azért elég lehet.
  • H4: a w2 februárban véget ért, onnan egy leading diagonal indult, és annak lett vége tegnap (vagy még nem, egyelőre nem tudni). Igazán szép LD, 5-3-5-3-5 a szerkezet (ellentétben az ED-vel), átfedések 1 és 4 között.
A két verzió között a visszakorrigálás mértéke a különbség. Ha még a w2 fut, akkor bőven 8 alá eshet, akár 6 euróig is. De ha már a 3/[i] fut(ott), akkor 7,877 alá nem mehet. 

Az osztalék már az enyém, ez jó. Ugrálni is lehetne egy csomaggal, de ahhoz még keveset ment, alig 10% lenne rajta. Volt egy olyan tervem, hogy 10 körül eladok egy adagot, a napos csatornatetőnél, de nem hiszem, hogy most elmegy addig. Ha viszont igen, akkor meg nem biztos, hogy ki kell szállni, mert simán lehet, hogy rohan tovább. Pár napig még nem adok semmit, nézegetem kis TF-en is.

Divergencia nincs egyelőre, szóval még mehetne egy kicsit.

D1:

H4:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése